fbpx

De vânzare

195 Proprietăți
Sortează după:

La Bis Imobiliare găsești o varietate mare de apartamente de vânzare cu 3 camere, apartamente cu 2 camere, case de vânzare, terenuri de vânzare ieftine si la prețuri accesibile și alte proprietăți de vânzare în Bistrița.

Apartamente de vânzare Bistrița

Apartamente noi de vânzare: apartamente de vânzare cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere în Bistrița.

Cauta apartamente în blocuri noi din Bistrița si împrejurimi sau apartamente ieftine de vânzare. La Agenție Imobiliara Bistrița, Bis Imobiliare, găsești zeci de apartamente de 2, 3 și 4 camere sau garsoniere și case de vânzare ieftine în.

Case de vânzare Bistrița

Case de vânzare în Bistrița și în apropiere. Anunțuri imobiliare pentru case de vânzare în toate zonele din Bistrița. La Bis Imobiliare găsești atât case cât și vile de vânzare la prețuri foarte bune.

Garsoniere de vânzare Bistrița

Garsoniere de vânzare în Bistrița, vânzări Garsoniere sau apartamente cu o camera de vânzare în Bistrița și zonele din apropiere. Zeci de oferte de vânzări garsoniere în județul nostru.

Terenuri de vânzare Bistrița

Descoperă terenurile de vânzare disponibile în Bistrița și zonele înconjurătoare. O varietate de oferte pentru terenuri de vânzare, ideale pentru diverse proiecte rezidențiale sau comerciale. Alege acum terenul potrivit pentru viitoarea ta investiție sau locuință în județul nostru.

Compare listings

Comparaţie
Open chat
1
Scan the code
Bună ziua! Cu ce vă putem ajuta?