fbpx

Apartament cu 3 camere de vanzare- Cum vă poate ajuta un agent imobiliar

Apartament cu 3 camere de vanzare- Cum vă poate ajuta un agent imobiliar

Cumpararea unui apartament cu 3 camere este una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua in viata ta.

Fie ca esti in cautarea unui loc de viata permanent sau pur si simplu vrei sa investesti in proprietati, trebuie sa te asiguri ca alegi o locuinta care sa corespunda cerintelor tale.

Daca esti in cautarea unui apartament cu 3 camere de vanzare in Bistrita, ai la dispozitie trei optiuni interesante oferite de Bis Imobiliare.

Primul apartament cu 3 camere se afla in zona Stefan Cel Mare si are o suprafata de 86 mp. Este situat la etajul 2. Este compus din doua dormitoare, un living generos, o baie, o bucatarie spatioasa si un balcon.

Al doilea apartament cu 3 camere se afla pe strada Lucian Blaga, la etajul 1 intr-un bloc nou construit. Acesta are o suprafata utila de 79 mp si un balcon/terasa de 11 mp. In pretul apartamentului este inclusa si o parcare privata supraterana. Pretul de vanzare este de 83.000 euro.

Al treia apartament cu 3 camere se afla in zona Sucevei si are o suprafata utila de 55 mp. Este situat la etajul 4 si este compus din hol, doua dormitoare, o bucatarie, un living, o baie si un balcon. Pretul de vanzare este de 53.000 euro.

Fiecare dintre aceste apartamente are propriile sale avantaje si caracteristici unice. In functie de nevoile si preferintele tale, poti alege apartamentul care ti se potriveste cel mai bine.

Daca esti interesat de oricare dintre aceste apartamente, nu ezita sa contactezi echipa Bis Imobiliare pentru mai multe informatii si pentru a stabili o vizionare.

 

Daca astele prezentate nu va place si esti in cautarea unui apartament cu 3 camere, cu 2 camere sau a unei case, ai la dispozitie multe variante de proprietati disponibile pe piata. Cu toate acestea, gasirea locuintei perfecte poate fi o sarcina dificila, mai ales daca nu esti familiarizat cu piata imobiliara sau daca nu ai timpul necesar pentru a face cercetari detaliate.

Acesta este motivul pentru care colaborarea cu un agent imobiliar poate fi o alegere foarte buna pentru tine. Iata cateva motive pentru care merita sa faci aceasta alegere:

  • Expertiza si experienta

Agentii nostri imobiliari au experienta si expertiza necesare pentru a te ajuta sa gasesti un apartament cu 3 camere. Ei sunt familiarizati cu piata imobiliara locala si pot oferi sfaturi utile si informatii relevante.

  • Acces la proprietati exclusive

Uneori, proprietatile cele mai bune si cele mai exclusive nu sunt listate pe piata imobiliara generala. Agentii nostri au acces la aceste proprietati exclusiviste, ceea ce poate creste sansele tale de a gasi locuinta perfecta.

  • Negociere

Agentii nostri sunt experti in negociere si pot ajuta sa obtii cel mai bun pret pentru proprietatea pe care o cauti. Ei pot face oferte in numele tau si pot negocia pretul, astfel incat sa obtii cel mai bun pret posibil.

  • Simplificare procesului de achizitie

Cumpararea unei proprietati poate fi un proces complex si solicitant. Agentii nostri imobiliari pot sa te ajute sa navighezi prin acest proces. Sa-ti ofere asistenta cu actele necesare si sa-ti ofere suport in toate aspectele tranzactiei.

  • Economie de timp si de bani

Colaborarea cu un agent imobiliar poate economisi timp si bani. In loc sa-ti petreci timpul cautand proprietati pe cont propriu, agentii nostri imobiliari pot sa-ti ofere sugestii si recomandari cu privire la cele mai bune proprietati disponibile.

In concluzie, colaborarea cu un agent imobiliar de la firma Bis Imobiliare poate fi o alegere excelenta pentru oricine este in cautarea unei proprietati de vanzare sau de inchiriere. Expertiza si experienta lor, accesul la proprietati exclusive, negocierea pretului, simplificarea procesului de achizitie si economia de timp si de bani sunt doar cateva dintre motivele pentru care merita sa apelezi la serviciile noastre. Contacteaza-ne astazi pentru a discuta cum putem ajuta sa-ti gasesti locuinta perfecta!

 

 

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Open chat
1
Scan the code
Bună ziua! Cu ce vă putem ajuta?