fbpx

Descoperă case unice de vânzare oferite de Bis Imobiliare în Bistrița

case de vanzare Bistrtita

Bistrița este un oraș frumos și liniștit situat în mijlocul Transilvaniei, unde se pot găsi proprietăți unice și atractive.

În portofoliul agenției Bis Imobiliare, veți găsi o varietate de case și duplexuri la prețuri accesibile, fie că căutați o locuință pentru familia dvs. sau o investiție profitabilă.

 

Zonele în care se găsesc aceste proprietăți sunt printre cele mai dorite din Bistrița. Indiferent dacă preferați zona Decebal, Dumitrei Vechi, Unirea, Dedeman sau Valea Ghinzii, Bis Imobiliare are o selecție variată de proprietăți care vă pot satisface cerințele.

 

Proprietățile oferite de Bis Imobiliare au minim 3 camere, iar unele chiar 4 sau 6. Sunt perfecte pentru familiile mai mari sau pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar. Cu un număr de minim 2 băi, acestea vă oferă un confort deosebit și un stil de viață modern.

 

Dacă sunteți în căutarea unei case la parter, cu etaje sau mansardă, Bis Imobiliare are opțiuni care se potrivesc tuturor nevoilor dvs. Fie că preferați o casă tradițională sau o construcție modernă, aceste proprietăți vă vor surprinde prin designul lor unic și prin calitatea construcției.

 

Pentru cei care doresc să investească în proprietăți deosebite, Bis Imobiliare oferă și o pensiune în localitatea Fiad, cu 11 camere și 5 băi, scos la vânzare cu 450 mii de euro. Această proprietate unică este o oportunitate de afaceri excelentă pentru cei care caută să investească în turismul local.

La fel, vă punem la dispoziție și o cabană de vânătoare în localitatea Figa. Cabana are 90 metri pătrați, 3 camere și 2 băi și este scoasă la vânzare la prețul de 110 mii de euro. Ca și pensiunea mai sus amintită, și această cabană prezintă o oportunitate unică de investiție, cu randament ridicat.

 

Prețurile proprietăților încep de la 79 mii de euro până la 180 mii euro. Astfel veți putea găsi cu ușurință o proprietate care să se potrivească bugetului dvs.

 

Bis Imobiliare vă oferă o varietate de proprietăți unice și atractive în zonele cele mai dorite din Bistrița. Cu case individuale, duplexuri, case la parter, cu etaje sau mansardă și o pensiune unică, agenția noastră este pregătită să vă ajute să găsiți locuința sau investiția perfectă pentru dvs.

 

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare a proprietăților noastre de vânzare. Echipa noastră de agenți imobiliari profesioniști vă stă la dispoziție și vă va oferi toate detaliile de care aveți nevoie pentru a lua cea mai bună decizie pentru dvs.

 

Nu uitați că investiția într-o proprietate este una dintre cele mai importante decizii pe care le puteți lua. Echipa noastră de experți vă poate oferi sfaturi și suport pe parcursul întregului proces de achiziție. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți locuința perfectă pentru dvs. sau investiția profitabilă de care aveți nevoie.

 

Sperăm să vă bucurați de căutarea proprietăților noastre de vânzare. Bis Imobiliare vă stă la dispoziție pentru a vă oferi servicii imobiliare de cea mai înaltă calitate în Bistrița!

 

Vă așteptăm cu drag să ne contactați pentru a afla mai multe detalii!

 

Foto credit: pexels.com/David McBee

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Open chat
1
Scan the code
Bună ziua! Cu ce vă putem ajuta?